Varför ska ert företag välja Hira?

Vi vill att det ska vara lätt för företagare att bli digitala utan långa uppstartstider. Vi vill vara en del i er verksamhet istället för att vara en leverantör, se oss som deltidsanställda. Vi har alltid en rak och ärlig kommunikation om vilka resultat ni kan förvänta er och vad ni kan justera för att förbättra era resultat.

Kom igång direkt

Vår vision är att det ska vara enkelt att komma igång utan långa uppstartstider samt att vi ska ge er en personlig kontakt. Efter vi har identifierat var ni är i er digitala resa sätter vi upp mål och tidsram tillsammans. Det ska vara enkelt och vi ska jobba mot samma mål tillsammans.

Total transparens

Vi tycker att det är viktigt att man inte låser in sig i långa avtal och avancerade system. Våra kunder ska aldrig känna sig helt beroende av oss. Kanske har ni anställt personal som ska börja arbeta med er marknadsföring. Då vill vi att hen så enkelt som möjligt ska kunna ta över vårt arbete och därför garanterar vi också en enkel överlämning. Bra va? 😀

Vi är personliga

Vi kommer alltid vara raka och ärliga med vad ni som kund kan förvänta er. På det sättet tror vi att vi kan skapa långa och hållbara relationer. Samtidigt som vi undviker missförstånd. Men givetvis ska vi också ha väldigt kul!

Skräddarsydda lösningar

Vi är stora fan av att automatisera. På det sättet kan vi eliminera enformiga arbetsuppgifter och istället lägga tid på sånt vi tycker är roligt som konverteringsoptimering och analys. Samtidigt sparar våra kunder pengar och har hela tiden tillgång till automatiserade rapporter.

Vill ni växa snabbare? Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång.